20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Van egy cigid? Fiatalok raboltak ki egy fiatalt

Győrszentivánon volt a támadás…

A győri rendőrök három fiatalt fogtak, akik gázspray-vel lefújtak, majd többször megrúgtak egy 19 éves férfit Győrszentivánon.

Egy fiatalember tett bejelentést a rendőrségen október 12-én délelőtt arról, hogy előző este három ismeretlen megtámadta az egyik győrszentiváni buszmegállóban.
Elmondta, hogy 23 óra körül szállt le a helyi járatú buszról, ekkor ment oda hozzá három fiatal, akik cigarettát kértek tőle. Miután elutasította a kérésüket, egyikük hirtelen egy gázspray-vel lefújta őt, majd egy másik a hátáról megpróbálta leráncigálni a táskáját, miközben többször fejbe, illetve lábon rúgták.
Az áldozatnak sikerült elfutni a verekedők elől.

A rendőrök, a bejelentő személyleírása alapján, rövid időn belül rájöttek, kiket kell keresniük.

Még a támadás napján az otthonában elfogták, és a kapitányságra vitték a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egyik férfit, a 22 éves P. A. Márk győri lakost. Másnap a másik két, 16 éves helybéli kamasz is rendőrkézre került. Elfogásuk után őket is bevitték a Győri Rendőrkapitányságra, ahol az összes támadót őrizetbe vették és mellett csoportosan elkövetett rablás kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

További híreink

Tovább fogy a magyar

Irányi Dániel

Az összes postás egyszerre mondott fel Battonyán

Dunai Tibor

Mit tesz a biztosítónk, ha koronavírussal fertőződünk?

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben