7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

Van szerelem?- Kecskeméten is felnyomták egymást a balliberális pártok

Ellenzéki előválasztás: Bodrozsán Alexandra és Király József mérkőzés a Bács 2-ben - KecsUP - a kecskeméti régió kezdőoldala

Az ellenzék balliberális része több városban hosszú hónapok óta az önkormányzati választásokon megszerzett koncon marakodik. Erre láthatunk példát többek között Pécsen, Tatabányán és Miskolcon is.  Az ózdi esetről már írtunk. A nap fejleménye, hogy

a baloldal Zuglóban is sikeresen elkaszálta az egyik jelöltjét.

A legújabb hírek pedig arról szólnak, hogy Kecskeméten, a Bács-Kiskun megye 2-es számú választókerületben is egymásnak estek az előválasztáson épp a beugró vizsgájukat teljesítő liberális jelöltek. A kecskeméti helyzet csak annyiban tér el, hogy itt még a koncot sem sikerült megszerezni. Bács-Kiskun megyében ugyanis ember emlékezet óta nem tudott nyerni baloldali jelölt az országgyűlési választáson.

Az elmúlt napokban Bodrozsán Alexandra, a Momentum jelöltje azzal támadta a szocialista Király Józsefet, hogy 650 millió forintos megbízást kapott a város fideszes vezetésétől. Az esetről korábban már mi is írtunk:

A Fidesz 650 millióért vásárolt MSZP-t Kecskeméten

Király József előválasztási ellenfelének azzal vágott vissza, hogy Bodrozsán az önkormányzati választások után az újpesti önkormányzattól állást és lakhatást is kapott, hiszen Újpesten momentumos lett a pogármester.

Szétesőben a Bács-Kiskun megyei Momentum

A legújabb fejlemény az, hogy a Momentum jelöltje most azt állítja, hogy az MSZP-s politikus még pénzt is volt hajlandó adni annak, aki az előválasztáson rá szavazott. A hangfelvételt állítólag már el is juttatta az előválasztási bizottságnak, de nem hozta nyilvánosságra, mert az személyiségi jogot sért. 

A Mi Hazánk ebben a körzetben Faragó Dánielt, a párt kecskeméti elnökét indítja.

“A Fidesz hónapok óta nem nevezte meg, hogy kit kívánnak itt indítani, a balliberális roncsderbi szereplői pedig Kecskemét és térsége helyett egymás lejáratásával vannak elfoglalva – tegyük hozzá nincs nehéz dolguk.

 

Bács-Kiskun megye 2-es választókerületében jelen állás szerint én vagyok az egyetlen, akiről biztosan lehet tudni, hogy elindul a 2022-es választáson. A korrupt narancsbárók és a balliberális trágárkoalíció helyett a harmadik, nemzeti utat szeretném képviselni”

-mondta lapunknak Faragó Dániel, a Mi Hazánk helyi képviselőjelöltje.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és belső tér

További híreink

A román barátokkal lazítottak az ifjú momentumosok

Kemény János

Újabb ‘szakértés’ történt: “kötelezővé kell tenni az oltást, vagy örökre járvány marad”

Faragó Dániel

Összecsapások Indiában, gyújtogatások, sok halott

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen