27.1 C
Budapest
2021. augusztus 4., szerda
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Viccesnek érezte magát a tolvaj: “Csak autókázni akartam”

Egy helyi lakos az egyik ismerősénél tartózkodott Jászapátin 2020. május 14-re virradóra. A házigazda által csak becenévről ismert férfi a reggeli órákban távozott a lakásból, és magával vitte a vendéglátója mobiltelefonját, a telefontokban tárolt készpénzét, a bankkártyáját, egy légpuskát, és a tulajdonos beleegyezése nélkül elvitte annak gépkocsiját is.

A bejelentést követően, rövid időn belül, a helyi körzeti megbízottak ellenőrizték az eltulajdonított gépkocsival közlekedő személyt. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök azt is megállapították, hogy a 21 éves férfi úgy ült volán mögé, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A rendőrök az ellenőrzést követően elfogták, és a Jászapáti Rendőrősre előállították F. Ádámot, akit gyanúsítottként kihallgattak. A járműben végrehajtott kutatás során az eltulajdonított tárgyak egy része előkerült, amiket a nyomozók lefoglaltak. F. Ádám az ellopott készpénzből szeszes italt vásárolt magának, amit el is fogyasztott.

A Jászberényi Rendőrkapitányság nagyobb értékre egy vagy több közokirat, magánokirat, készpénz-helyettesítő fizetőeszköz egyidejű elvételével elkövetett lopás bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Elemi.hu

További híreink

Könnygázzal oszlattak fel egy erőszakba torkolló tüntetést Seattle-ben

Szabó Norbert

Futballakadémia épül Kassán magyar befektetőkkel

Varga Lilla

Brazília engedélyezte a külföldiek beutazását, holott súlyos a járványhelyzet

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben