35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt

Vissza kell engedni az érettségire készülő diákokat a tantermi oktatásba!

A Mi Hazánk mint lezárásellenes párt nemcsak a vendéglátóegységek és az edzőtermek újranyitását követeli, hanem újabb kezdeményezéssel élünk: február elsejétől engedjék vissza az érettségire készülő évfolyamot a tantermi oktatásba – írja Dúró Dóra Facebook bejegyzésében.

“Az életük legnehezebb vizsgájára készülő diákok felkészülése sokkal hatékonyabb az iskolai keretek között, nem beszélve arról az érzelmi többletről, amit a találkozások ezeknek a fiataloknak jelentenek. Egyetlen évfolyam visszaengedése nem járna óriási kockázattal, ám nekik, pedagógusaiknak és családjaiknak nagy segítséget jelentene.” – hangsúlyozta a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

A Mi Hazánk szerint érthetetlen, hogy miközben a plázákban emberek ezrei zsúfolódhatnak össze egyszerre, addig semmilyen vendéglátóhelyre nem mehet soha senki, még akkor sem, ha adott esetben maszkot visel, távolságot tart, rendelkezésre állnak a fertőtlenítéshez szükséges eszközök, és a szellőztetés is biztosított.

Ez nyilvánvalóan abszurd – zárta bejegyzését a politikus.

A lezárások ellen indított aláírásgyűjtésünkhöz itt lehet csatlakozni: mihazank.hu/lezarasellen

További híreink

Orvoshiány – a járvány óta ötezer daganatos megbetegedést nem tudtak diagnosztizálni

Faragó Dániel

A Twitter kiáll a szabad internet és az információ szabad áramlasa mellett… Ugandában

Irányi Dániel

Rendőrkézen Renátó, a sorozatbetörő

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben