4.8 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
HírekKülföld

Visszaállította a Twitter Donald Trump fiókját

A döntést Elon Musk, a platform új tulajdonosa jelentette be.

Musk kezdeményezésére előzőleg szavazáson kérdezték meg a témáról a Twitter felhasználóit, és a több mint 15 millió voksoló közel 52 százaléka Donald Trump fiókjának reaktiválása mellett döntött.

Az oldal helyreállítása után azonnal megkezdődött a volt elnököt követők számának növekedése.

Maga Donald Trump azonban úgy nyilatkozott, nem kíván visszatérni a Twitterre, hanem elsődlegesen továbbra is az általa létrehozott közösségi oldalra, a Truth Socialra támaszkodik.

A volt amerikai elnök felhasználói fiókját azután függesztették fel, hogy egyes támogatói Joe Biden jelenlegi elnök beiktatása előtt, 2021. január 6-án megostromolták az amerikai törvényhozásnak otthont adó Capitoliumot Washingtonban, tiltakozásukat kifejezve, amiért szerintük meghamisították a választási eredményeket.

(MTI)

 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

A szégyen napja – 18 éves a balliberális hazaárulás

Faragó Dániel

A hangos kisebbség akarata érvényesült – német lapok szerint csak két játékos szeretett volna politizálni Katarban

Faragó Dániel

Végstádium – tizenötszörösére ugrott a fodrászüzlet rezsije egyetlen hónap alatt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben