19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Vonatjegyük nem volt, és még ők bántalmazták a kalauzt

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecse Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást G. Lajos 20 éves és B. Viktória 19 éves demecseri lakosok ellen – tette közzé a police.hu.

A rendőrök Kemecsén, a vasútállomáson fogták el őket. A fotókon jól látszik hogy arrafelé még mindig erősen süt a nap, rájuk legalábbis… (a szerk.).

A “férfi” és a “nő” 2020. november 11-én reggel a demecseri vasútállomáson  szálltak fel a Nyíregyháza irányába közlekedő vonatra. A jegyvizsgáló az ellenőrzés során észlelte, hogy nem rendelkeznek menetjeggyel és felszólította őket, hogy a következő megállónál szálljanak le a vonatról.

A “férfi” és a “nő” ennek nem tettek eleget, szóváltásba keveredtek a jegyellenőrrel majd közösen bántalmazták.

A bejelentést követően a rendőrök Kemecsén a vasútállomáson elfogták a bántalmazókat. A feltételezett elkövetőket a rendőrőrsre előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

(Forrás és fotók: police.hu)

További híreink

Fény derült Putyin titkaira: állami pénzből kitartott szeretők és palota a Fekete-tengernél

Irányi Dániel

Új polgármesterrel bővült a Mi Hazánk Mozgalom, Homorúd már a Virradat Programhoz is csatlakozott

Gabay Dorka

Ózd mellett elfogtak két kábítószerterjesztőt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben