0.8 C
Budapest
2022. december 7., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Zugszállodája van egy fideszes képviselőnek

Hollókőn az uniós vendégházban ő a vendég…

A Nagymező utcai panziónak semmiféle engedélye nem volt. Becsó Zsolt nem először okoskodik ingatlannal.

Illegális, engedély nélküli apartmanhotel működik a Nagymező utca 66. szám alatt – írja a 24.hu. A VI. kerületi szálloda évek óta létezik, de a kerületi jegyző előtt ismeretlen volt a tevékenysége, holott engedélyt neki kellett volna kiadnia hozzá.

A szállodát működtető Ublot Kft. egyik tulajdonosa Becsó Zsolt, a Fidesz Nógrád megyei országgyűlési képviselője.

A cég 2016-tól kezdve vásárolt lakásokat a társasházban, összesen 550 négyzetméternyit. A cégnek 16 szobája van, 34 férőhellyel, egy szobát 15-25 ezer forintos áron adnak ki éjszakánként.

Becsó Zsolt nem reagált a lap megkeresésére. A terézvárosi jegyzői hivatal azonban jelezte, hogy nemcsak mint szállodának nem volt engedélyük, hanem a recepció kialakításához szükséges településképi engedélyt sem szerezték meg. Ezért a panzió működtetését azonnali hatállyal megtiltották, és további eljárást fognak lefolytatni.

Becsó Zsolt neve más ingatlanos turpisságból lehet ismerős: mint a hvg.hu megírta tavaly, Hollókőn 34 millió forintos uniós támogatásból építtetett “vendégházat”, ahol ő maga volt az egyetlen vendég. (24/hvg)

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben