27.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

A pedofíliával is megvádolt Joe Biden a demokraták legesélyesebb elnökjelöltje

A szuperkedd után egy héttel Joe Biden volt alelnök újabb fontos győzelmeket aratott a demokraták elnökjelöltségéért zajló versenyben, a kedden szavazó hat államból négyet biztosan megnyert, Bernie Sanders vermonti szenátornak pedig ezúttal nem sikerült olyan meglepetésgyőzelmet előhúznia Michiganben, mint négy éve. Innentől Sanders nagyon nehéz helyzetbe került: a volt alelnök már most is komoly előnyt épített ki az elnyerhető delegáltakat tekintve, miközben a következő hetekben kifejezetten Bidennek kedvező, ráadásul sok delegáltról döntő államok jönnek. – írja az Index.

A liberális sajtóorgánumok már korábban részletesen bemutatták a választások menetét, a jelöltek programjait, így ezzel nem kívánok foglalkozni. E helyett Joe Biden azon oldalát szeretném bemutatni, amit – valamiért – a baloldali és liberális sajtó nem igazán “reklámoz”:

Végül pedig két rövid videó a felettébb furcsa magatartású elnökjelöltről:

Bident eddig összesen nyolc nő vádolta meg, hogy vagy akaratuk ellenére bújt hozzájuk, vagy fogdosta őket a beleegyezésük nélkül.

Ebből néhányat szeretnék megemlíteni. Amy Stokes Lappos a 2009-es kampány során találkozott a mostani elnökjelölttel. Mint mondta:

“A kezével megfogta a tarkómat, és közel húzott magához. ‘Most meg fog csókolni’, gondoltam.”

Vail Kohnert-Yount a The Post magazinnak számolt be róla, miként zaklatta Biden 2013-ban.

“A kezét a tarkómra tette, a homlokát a homlokomhoz nyomta, és azt suttogta: hé, csinoska.”

“Lefogadom, olyan okos vagy, mint amilyen csinos” – mondta Biden egy tíz éves kislánynak.

Ne feledjük, ez az ember akár az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke is lehet.

elemi.hu

További híreink

14 év után kiszabadult és újra ölt a sorozatgyilkos

Kiss Albert

Meghalt Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

Kiss Albert

CDU: rendkívüli kongresszus

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben