13.4 C
Budapest
2020. szeptember 18., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

18-as karikát követel a Mi Hazánk a homoszexuális propagandát népszerűsítő filmeknél

Jogi eljárást kezdeményez a Mi Hazánk Mozgalom, miután a budapesti Toldi, illetve Művész moziban bemutatott homoszexuális propagandát közvetítő filmeknél a szervezők nem tüntették fel a korhatár-besorolást. 

Tizennyolcas karikát festett a budapesti Toldi mozi bejárata elé a főváros homoszexuális propagandája ellen tiltakozva kedden a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. Novák Előd hangsúlyozta, a Mi Hazánk számára elfogadhatatlan, fertőző, a fővárosi önkormányzat tulajdonában álló mozikban deviáns propagandát folytató rendezvénysorozat kezdődött Budapesten. – A Friss Hús rövidfilmfesztivál keretében a Művész Moziban és a Toldi Moziban korhatár-besorolás nélkül vetítenek homoszexuális propagandát közvetítő filmeket – közölte a párt alelnöke, aki leszögezte,  jogi eljárást kezdeményeznek a korhatár-besorolás feltüntetésének elmulasztása miatt a szervezőkkel szemben.

Nagy Attila, a párt fővárosi elnöke emlékeztetett arra, hogy azon önkormányzatok ellen, amelyek a nemzeti lobogó mellé kifüggesztették a szivárványos zászlót, a párt feljelentést tett nemzeti jelkép megsértése miatt. Sajnálatosnak tartja, hogy a rendőrség elutasította a feljelentést – mondta.
A fesztivál szervezői próbálták megakadályozni Novák Elődöt a közterület lefestésében, ám a politikusnak rövid dulakodást követően sikerült festékszóróval a járdára fújnia a 18-as karikákat.

A homoszexualitást és más devianciákat népszerűsítő propagandafilmek elmulasztott korhatárbesorolását pótoltam ma a…

Gepostet von Novák Előd am Dienstag, 15. September 2020

Videó az akcióról:

(MTI)

Kapcsolódó híreink

Svédország: háromgyermekes anyukát és nővérét támadták meg bevándorlók

Irányi Dániel

Kerekasztal-beszélgetés a Mi Hazánk kezdeményezésére a klímaváltozásról – videóval

Szabó Norbert

Mi Hazánk elnöke: Valljon végre színt a hazaáruló Momentum!

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben