18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

20 év kellett a késelő elfogásához a kecskeméti rendőröknek

Egy 2001-ben Kecskeméten történt emberölés kísérletének gyanúsítottját vette őrizetbe kedden a rendőrség – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a police.hu oldalon.

Kecskeméten, a Halasi úti társasházaknál 2001. április 11-én este egy 27 éves nőt egy ismeretlen megtámadott és késsel többször megszúrt. Két férfi a kiabáló nő segítségére sietett, ezért a támadó elmenekült, hátrahagyva fegyverét.

Az elkövető kilétére eddig nem derült fény, de most – egy új szakértői vélemény segítségével – sikerült elfogni az emberölés kísérletével gyanúsítható K. István kecskeméti lakost.

A 36 éves férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – írja az MTI.

Érdemes már a gondolattal is eljátszani, hogy hogyan telhetett 2 évtizedbe a gyanusított “elfogása”. Az elfogással, mint kifejezéssel szintén lehet további feladatokat végezni. Nyilvánvalóan az elkövető nem bújkálással töltötte a 16 és 36 éves kora között eltelt időszakot – valószínűleg nagyon váratlanul érhette a csütörtök reggeli spontán elfogás.

A rendőrség a bűnöző származásáról természetesen semmilyen adatot nem közölt. 

További híreink

Rendőrségi szakértő: a jelenlegi rendőrség nem képes ellátni feladatát

Kemény János

Amikor nagy terhelés alatt leszünk, 7500-8000 intenzív ágy és lélegeztetőkészülék kellhet majd?

Dunai Tibor

Visszatér a kérdezz-felelek – a Mi Hazánk új irodáiból jelentkezik Toroczkai László

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen