17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

5 és fél millió beoltott előtt ne számítsunk a maszk elhagyására

Az elmúlt napokban újabb mi hazánkos javaslat kerülhetett a kormánypárt látóterébe. Legalábbis erre enged következtetni, hogy alig néhány nappal azt követően, hogy a Mi Hazánk közleményben követelte a kötelező maszkviselés felfüggesztését, a kormány bejelentést tett. 

Természetesen az meg sem fordult a Fidesz fejében, hogy végre egyszer az enyhítéseket észszerűen, vagy legalább a járványgörbe figyelembevételével hozza meg. Ráadásul az oltási kedv is drasztikusan visszaesett, hiába a rémisztgetés, hiába a jogok részleges visszaadása.

Azt viszont felmérték, hogy valóban nagy az igény a kötelező maszkviselés eltörlésére, és ebből – a jelek szerint – mindössze annyit szűrtek le:

végre egy újabb rendelkezés, amivel zsarolhatjuk az embereket.

Más magyarázat aligha lehet arra, miért jelentette be a kormány a következőket:

eltöröljük a kötelező maszkviselést, amennyiben meglesz az 5,5 millió beoltott.

Ha nem oltakoztok, akkor tessék csak elviselni a 40 fokba is maszkot a boltokban, de a buszokon is.

Ezen felül 5,5 millió után már étterembe, szállodába, sőt, strandra is mehetnek az oltatlanok is, viszont a koncertekről továbbra is ki lesznek tiltva.

Fotó: Facebook

További híreink

Méltán lehetünk büszkék az ezer év magyar katonáira

Szabó Norbert

Megkezdődtek a parlamenti választások Szíriában

Dunai Tibor

Csapatépítő összejövetelt tartott a Mi Hazánk Orosházán (képgaléria)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen