17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy

A birkatolvaj nem sok időt tölthetett a jószág társaságában

A rendőröket a fűben letaposott nyomok vezették el a feltételezett elkövetőhöz. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a túrkevei férfit – tette közzé a police.hu.

A rendőröket a fűben letaposott nyomok vezették el a feltételezett elkövetőhöz. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a túrkevei férfit.

Ismeretlen személy bement 2020. szeptember 27-én 13 óra és 2020. szeptember 28-án 7 óra között egy állattartásra használt, túrkevei lakatlan ingatlan udvarára, és onnan elvitt egy birkát. A helyszínre kiérkező rendőr a ház kerítésétől induló friss taposási nyomokat követve eljutott a szomszédos ingatlanhoz, aminek egyik helyiségében megtalálta az eltulajdonított állatot. A rendőrök elfogták és előállították a lopás feltételezett elkövetőjét és gyanúsítottként hallgatták ki. Az egyenruhások a sértett részére visszaadták a birkát.

A Mezőtúri Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a 32 éves férfi ellen.

(Forrás és fotók: police.hu)

További híreink

Gyermekpornográfia miatt emeltek vádat egy férfi ellen Heves megyében

Faragó Dániel

Egyszer majd kérünk magától valamit

Faragó Dániel

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Máriót

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen