17.5 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
Hírek

A bírósági tárgyaláson fenyegette a bírót és a sértettet egy ikerpár

Egy vádlottat állítottak elő az egyenruhások a rendőrségre a Szekszárdi Járásbíróságról, aki a tárgyalás közben esett neki a sértettnek, és a bírót is megfenyegette – írja a police.hu.

A megyeszékhelyi bíróságon 2022. szeptember 20-án egy meg nem nevezett etnikumú ikerpár – akik történetesen vádlottjai voltak egy büntetőügynek – a tárgyalás közepén előbb hangoskodni, majd szidalmazni és ütlegelni kezdték a sértettet.

A bíró próbálta a feleket lecsitítani, nem sok sikerrel. A kiabálást hallotta, egy éppen másik ügy miatt ott tartózkodó rendőr, Rapp Mátyás r. törzszászlós is. Ekkor jöttek ki a tárgyalóból segítséget kérni. Kollégánk azonnal intézkedett, előbb felszólította a két férfit, hogy hagyják abba az ordibálást. Egyikük megértette a kérést, a testvérpár másik tagja azonban nem hagyta abba a rendzavarást. Ekkor a sértett már a bíró mögött megbújva állt, a vádlott pedig őt is és a bírót is fenyegetni kezdte.

A rendőr többszöri felszólítása után bilincseléssel tudta csak megfékezni az agresszív vádlottat, akit az addigra megérkező egyenruhásokkal együtt előállítottak a rendőrségre. A 29 éves helyi férfit  gyanúsítottként hallgatták ki hatósági eljárás megzavarásának bűntette és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

Ezzel még nincs vége az agressziónak. Ugyanis miközben az ikerpár egyik tagját a rendőrök elszámoltatták,

a tárgyalóteremből hazafelé tartó fivére egy macsétát vett magához, majd útnak indult, hogy revansot vegyen.

Már úton volt a sértett otthonához, amikor az éber járőrök ellenőrizték, és a férfitól lefoglalták a közbiztonságra veszélyes eszközt, és vele szemben eljárást indítottak.

További híreink

Az EU határozottan ellenzi Izrael annexiós terveit, intés Törökországnak is

Dunai Tibor

Pintér a pedagógusoknak és az egészségügyi dolgozóknak: örüljenek annak, ha nem lesz elvonás!

Kemény János

A reptéri taxisok maffiamódszerekkel vádolják a biztonságiakat.

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben