13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
HumorKiemeltKülföld

A BLM-aktivisták már készülnek a hidegre (videó)

“Közeleg a tél” – tartja az utóbbi években szállóigévé vált mondás, amit az amerikai BLM-mozgalom tagjai sem vesznek félvállról.

A videó alapján feltételezhető, hosszú távú “ellenállást” terveznek a “rasszista” rendszerrel szemben, ugyanis a mozgalom aktivistái annyi ruhadarabot vettek magukhoz, ami még a Wehrmacht katonáit is melegen tartotta volna Moszkva alatt.

Rosszmájú feltételezésekre azonban semmi szükség. Az elmúlt hónapokban számos alkalommal láthattunk, ahogy egyik üzlet a másik nagyvállalat után térdel áll be a BLM-mozgalom mögé, egymást túlharsogva bizonygatják, ők mennyire támogatják az “antirasszista” megmozdulást. Feltételezem, most sem arról van szó, hogy a tüntetők boltokat fosztanának ki. Bizonyára az üzletek felajánlásit gyűjtögetik oly lelkesen.

The looting doesn’t stop in the US… Is this still about George Floyd? Was it ever?ps: keep the discipline in the comments bro

Közzétette: Visegradball – 2020. augusztus 6., csütörtök

Irányi Dániel – Elemi.hu

További híreink

Az olasz felsőház elvetette az egészségügyi miniszter elleni bizalmatlansági indítványt

Faragó Dániel

Mi Hazánk: “Elég volt a gyerekek oltásából!”

Faragó Dániel

Müller Cecíliától megtudtuk, itt a “lopakodó” variáns

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben