11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Külföld

A Facebook letiltja az önvédelmi eszközök hirdetését Amerikában

Újabb tiltás lépett érvénybe a kék-fehér közösségi portálon. Célkeresztben a fegyvertartozékok és a különböző védőfelszerelések hirdetői.

A Facebook szombaton jelentette be, hogy azonnali hatállyal letiltja a fegyvertartozékok és a különböző védőfelszerelések hirdetését az Egyesült Államokon belül, méghozzá a Capitolium ostromára hivatkozva, amikor fegyvertelen tüntetők egy csoportja behatolt az épültbe.

Zuckerberg blogján arról írt, hogy korábban már letiltották a fegyverek, lőszerek, és különböző kiegészítők hirdetését, azonban a napokban három demokrata szenátor is levelet írt neki, melyben arra kérték, vezessen be további szigorításokat, aminek ő boldogan eleget is tett.

Az FBI is készül

Az FBI teljes készültségben várja Joe Biden január 20-án esedékes beiktatását. A sajtónak megerősítették, Washingtonban és mind az 50 államban fegyveres megmozdulásoktól tartanak, melyeket csírájában szeretnének elfojtani.

(CNA nyomán – Fotó: Reuters)

További híreink

Lángoló autók és betört ablakok – így ünnepeltek az “újeurópaiak” (videó)

Irányi Dániel

Tömegek indultak meg délre Észak-Olaszországból a karantén elől

Dunai Tibor

Hűha! Letartóztatták az ápolót, aki a beteg lábujjait szopogatta

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen