7.1 C
Budapest
2021. április 12., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

A fiatalok köthettek bele a késelő buszsofőrbe

Hétvégén a budapesti Hungária körút és Thököly út sarkán egy buszsofőr megkéselt egy “fiatalt”. Akkor a rendőrség meglehetősen szűkszavúan nyilatkozott az esetről. 

A hvg.hu az RTL Híradó nyomán később megírta, információik szerint a konfliktust az okozhatta, hogy a fiatalok nem viseltek maszkot a buszon. Amikor a szolgálaton kívüli buszsofőr erre felhívta a figyelmüket, azok agresszívvé váltak, és kötekedni kezdtek az 52 éves férfival.

A szóváltás a leszállás után is folytatódott, melynek eredményeként a férfi végül megkéselte az egyik fiatalt.

Naszályi Gábor, a szakszervezet vezetője szerint életszerű, hogy provokálhatták kollégáját, aki évtizedek óta van a szakmában, s eddig minden évben megfelelt az orvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálatok során.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője kihangsúlyozta, a gyanúsított rendezett körülmények között él, és három kiskorú gyermekről gondoskodik, valamint ő maga jelzett a rendőröknek a késelés után, ezért nem kell attól tartani, hogy megpróbálná magát az eljárás alól kivonni. Így a sofőr letartóztatását sem indítványozták, aki várhatóan még ma hazamehet családjához.

A másik társaság származásával, családi hátterével, valamint előéletével kapcsolatban már nem bizonyultak ilyen közlékenynek.

További híreink

“A Hableány tragédiánál azért irányított a TEK, mert a katasztrófavédelem alkalmatlan”

szilardkrebsik

Olmert: Ha Assad aláírta volna a békeszerződést Izraellel, nem kezdődik el a szíriai háború

Kiss Albert

Évekig kényszerített nőket prostitúcióra egy tabi férfi

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben