5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

A FIFA nem erőltetné az “elfogadást” a katari VB-n, a liberális országok viszont ragaszkodnak hozzá

Hollandiából indult a “OneLove” nevű kezdeményezés még 2020-ban, mely keretein belül a szélsőliberálisok a szivárványos ideológiát erőltették rá az Európa-bajnokságra. A torna előtt a holland válogatott csapatkapitánya jelentette be először, szivárványszínű csapatkapitányi karszalagban fog pályára lépni a mérkőzéseken, azóta pedig több mint 60 különböző csapat csatlakozott a kezdeményezéshez. Közben a FIFA és az UEFA is rendületlenül hazudja állítja a sportban nincs helye politikának, és mind a múltban, mind a jövőben tiltanak és büntetnek mindenféle politikai performanszot. 

A katari világbajnokságra kijutott tizenhárom európai ország közül a nyugat-európai, eddig lelkesen térdeplő csapatok jelezték, a VB-n is inkább a politikai agendák erőltetésével szeretnének foglalkozni, semmint a labdarúgással. Ez Anglia esetében teljesen érthető, hiszen a Nemzetek Ligája A-csoportjában nyújtott teljesítményük finoman szólva is kiábrándító. Rúgott akciógól nélkül csücsülnek az utolsó helyen, a 7 kapott gólból ráadásul 5-öt a magyar válogatottnak köszönhetnek.

A gólokat nem gyártja, de reklámtáblának így is tökéletes

De rajtuk kívül a “belga” válogatott, a hollandok, a németek, a afrikai unió franciák, a svájciak, a walesiek, illetve a dánok sérelmezik a szivárványos karszalag, és a sokszínűség hiányát a katari országban.

Van az a pénz

A FIFA azonban hallani sem akar a szivárványos erőltetésről. Hiszen, csakúgy mint az óriáscégek, ők is “bátran” és “büszkén” támogatják a mindenféle másság képviselőit… Európában, ahol a lobbijuk kellően erős a nyomásgyakorlásra. Az arab országokban nem annyira égető probléma a “sokszínűség” hiánya, vagy a “mások” jogai, mint kontinensünkön. Itt van elnyomás, meg férfiuralom.

Noha eddig csak sugalmazták, ám ha a liberális dánok és belgák tovább akadékoskodnak, könnyen elképzelhető, hogy

a FIFA hivatalosan is megtiltja a szivárványos karszalag viselését.

Daily Mail nyomán 

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben