6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
Hírek

A kanadai Trockij-módszer

Annak idején, mikor Trockij már – finoman szólva – kegyvesztetté vált a bolsevikok számára, elkezdték őt retusálni a korábbi fényképekről.

Nézzük meg ezeket a fotókat:

Lenin 1917-ben

Már 2014-ben kivágtuk a kérdéses jelenteket, az előtt, hogy Trumpot az Amerikai Egyesült Államok elnökének választották volna.

– mondta a szóvivő.

Az esetre természetesen maga Donald Trump is reagált, aki azzal viccelődött, hogy így már nem ugyanaz a film, majd azt írta, hogy az egész mögött Justin Trudeau kanadai miniszterelnököt sejti, aki szerinte így állt bosszút, amiért nem értettek egyet a NATO-csúcson.

Donald Trump fia is reagált a Twitteren, ő egyszerűen szánalmasnak tartja, hogy édesapja jelenete kimaradt a kanadai változatból.

(Index.hu nyomán)

További híreink

Visszaállította a Twitter Donald Trump fiókját

Magyar Jelen

A kínai elnök úgy osztotta ki Kanada miniszterelnökét, mint egy kisiskolást

Irányi Dániel

Republikánus politikus: “Ha megnyerjük a félidős választásokat, Ukrajna egy centet sem kap!”

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben