13.9 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírekKiemelt

Kerepesi maszturbáció: a Facebook is a perverz férfi mellé állt

„Tegnap este letelt a két nap!” – írta csütörtökön közzétett videója mellé Kerepes polgármestere, Gyuricza László, aki hétfőn délután a Facebookon azt ígérte: ha nem jelentkezik a szilasligeti HÉV-megállóban, a pénztár mögött maszturbáló, térfigyelő kamerák által is rögzített férfi, közzéteszi a róla készült felvételt a Facebookon – írja a Telex, majd hozzáfűzik, etikai és jogi álláspontjuk szerint nem teszik közzé a videót, és nem is linkelnek rá.

„’A jóember’ nem jelentkezett, rendőrségnek nem sikerült még elfogni! Rengeteg fenyegetést kaptam, de hiszem azt, hogy a jóérzésű emberek csöndes többsége hasonlóan látja mint én és a közvetlen környezetem! Nem normális dolog, hogy az ilyen emberek mint köztudott legjobb esetben is megússzák egy ejnyebejnyével és 2 hét múlva folytathatják perverz tevékenységüket!” – írta a felvételhez még Gyuricza.

„Gondoljunk bele, hogy valakinek a kislánya akkor megy arra, vagy valakinek a felesége (…)” – mondta Gyuricza, aki azt mondta, több jogvédő is megfenyegette, hogy pereknek néz elébe, ha megosztja a videót. „Nem tartom normálisnak és etikusnak azt a hozzáállást, hogy az ilyen embert egy kicsit is védeni”, ez egy súlyosan közösségellenes magatartás.

Ezután beszámolt egy szerdai levélről, ami szerint Szilasligeten felszállt egy pár a HÉV-re, amelynek női tagja Mogyoródig orálisan kielégítette a párját, majd később magát is. Ha nincs ott rendőr, nincs prevenció, sem kontroll, „akkor nem tudunk mit csinálni mi jó érzésű emberek, mint apa, mint férj, mint polgármester, mint azt mondani: az ilyen embereket ki kell taszítani, és márpedig a nyilvánosság bevonásával” – fűzte hozzá.

A Facebook is a perverz férfi mellé állt

Egy nappal azután, hogy Kerepes polgármestere, Gyuricza László ígéretéhez híven feltöltötte a HÉV-megállóban maszturbáló férfiról készült videót, a Facebook eltávolította azt – számolt be Gyuricza László közösségi oldalán. Ugyanakkor köszönetet mondott az országosnak mondható támogatásért, valamint azért, mert olyan sokan kiálltak a normalitás mellett.

 Örülök, hogy az ország java nem támogatja a kiemelten közösségellenes magatartást

– zárta a posztot Gyuricza László.

A rendőrség korábban úgy nyilatkozott az ügyről, hogy vizsgálják a felvétel megszerzésének, illetve nyilvánosságra hozásának a körülményeit. Emellett szeméremsértés gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen, a férfi megtalálásához pedig továbbra is a lakosság segítségét kérik.

Időközben nem csak a videót, de a videó letörléséről szóló posztot is letiltotta a Facebook

– szúrta ki az Index.

(Fotó: Gyuricza László / Facebook)

További híreink

“Rendet! Igazságot! Szabadságot!” – itt a Mi Hazánk kampányfilmje

Faragó Dániel

Őrző-védő szolgálat lehet a megoldás Magyarkanizsa problémájára

Irányi Dániel

Ismét pályázott és nyert Felcsút

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben