17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

A “kirekesztő megnyilvánulások” ellen harc jegyében színesre festi autóit a brit rendőrség

Színesre festi autóit a brit rendőrség, hogy így “ösztönözze” harcra a lakosságot a “kirekesztő megnyilvánulások” ellen – írta meg a DailyMail.

A Brit Országos Rendőr-főkapitányság “LGBTQ-problémákért felelős vezetője”, Ms. Cooke Instagramon magyarázta el az értetlenkedőknek, ez miért szükséges és hiánypótló. Mint fogalmazott:

“Ez egy válaszlépés arra, hogy az országban megszaporodtak a támadások a ‘transzgender emberek’ ellen”.

Szerinte ezek az autók azért járják az utakat, hogy biztosítsák az “LGBTQ-embereket” nincs félnivalójuk, és bátran felvállalhatják “önmagukat”. De a színek nem csak őket, hanem minden “alulreprezentált csoportot” képviselnek.

Természetesen a rendőrség ezúttal sem politizál, vagy foglal állást politikai kérdésekben. Nem, ők szigorúan az “emberi jogok mellett” állnak ki, pont úgy, mint mikor a BLM előtt térdeltek. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy – ha már közönséges rendőrautóval nem is – egy ilyen szép színessel a járőrök már be mernek-e merészkedni az ország no-go zónáiba, hogy kiálljanak az “LGBTQ-emberekért”.

Fotó: DailyMail

További híreink

Egyedül a Mi Hazánk nem tesz különbséget oltott és oltatlan ember között

Irányi Dániel

Nem jelentet meg hétfőtől több hirdetést a Facebookon az ausztrál kormány

Varga Lilla

Eszenyi Enikő felmondott

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen