26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

A kormány szerint nem az emberekkel fizettetik meg a válságok árát

Itthon nincsenek megszorítások, itt minden más, mint nyugaton – állítja a kormánypropaganda.

A Fidesz-kormánytól megtudhattuk, “itthon másképpen mennek a dolgok, mint nyugaton.” Az Orbán-kormány országában

nincsenek megszorítások, és a válságok árát nem az emberekkel fizettetjük meg.

Az ár, amit nem az emberek fizetnek meg

Amikor az árstoppos termékek árát a boltok beépítik más termékek áraiba, ezáltal minden más árucikk hétről hétre egyre többe kerül, akkor a válsághelyzetben hozott demagóg intézkedéseik következményeit a kormány szerint nem az emberekkel fizettetik meg.

Amikor a légitársaságokra, vagy a bankokra kivetett extraprofitadót az említett szolgáltatók csuklóból áthárítják az ügyfeleikre, az nem jelent többletterhet az átlag magyar családokra nézve.

Vagy amikor egyik napról a másikra felszámolják a katás vállalkozásokat, mert túlságosan jól működött, átlátható volt, és adóterhekkel sem fojtották meg a vállalkozókat, az sem érinti rosszul magyar emberek százezreit. Nem, itt máshogy mennek a dolgok, mint nyugaton. Itt rezsicsökkentés van, még úgyis, hogy igazából nincs, meg nyugdíjemelés még az üres államkassza, és a válság kellős közepén is. Itt minden szép, minden jó!

További híreink

Az EU felszólította Törökországot, hogy állítsa le illegális fúrásait

Irányi Dániel

Brutálisan nőtt a kábítószert használók száma a világon

Kiss Albert

Ismét megjutalmazta magát Gyál fideszes polgármestere

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben