0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

A Magyar Önvédelmi Mozgalom vette védelmébe a megfélemlített egyetemistát Győrben

A Magyar Önvédelmi Mozgalom Győr-Moson Soprom megyében is jelen van és minden településen igyekeznek segíteni a jószándékú, bajba jutott hazafiakon. 

Rövid beszámolójukat hozzánk is eljuttatták:

“Történt ugyanis hogy Győrben a Honvéd ligetben ezt a fiatal tanulòt C-kategóriás alakok a múlt héten itt a vasútállomás melletti parkban vegzálták, majd elvették tőle az ételét. Persze rendőr, vagy városrendész sehol sem volt a környéken, ami mondjuk már megszokott.

Ezért a Magyar Önvédelmi Mozgalom győri szervezetének tagjai meghívták őt egy közös sétára és persze egy jó burgerre.

Később ellátogattunk a vasútállomás bejáratához, ahol az 5 fős banda kényelmesen szívta a vicces cigarettát és bódult állapotban beszámíthatatlan viselkedést tanúsítottak. Megjelenésük után rövidesen továbbálltak, valahol máshol folytatták megkezdett tevékenységüket.

Kérdeztük a biztonsági őröktől, hogy az ügyeletben lévő rendőr miért nem reagál ezekre a dolgokra, de a válasz az volt, hogy úgysem tudna tenni semmit.

Közben a tanuló útnak indult haza és megköszönte, hogy erőt adtunk neki és hitet, hogy egyszer majd sikerül újra biztonságossá tenni a várost.”

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló, szabadtéri és szöveg

 

További híreink

A kitelepített zalai falvak lakóinak többsége visszatérhetett otthonába

Szabó Norbert

Amikor menekül a rendőrség (videó)

Kemény János

Már a hivatalos leírásban is szerepel: ritka szívgyulladást okozhat a Pfizer- és Moderna-vakcina

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen