7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

A Mi Hazánk Ifjai a normalitást hirdette a devianciával szemben

A Budapest Pride ellen és az életellenes, deviáns, nemzetromboló ideológiák népszerűsítése ellen tiltakozott a Mi Hazánk Ifjai a Fővám téren. 

A fiatal nemzetiek a Szent Gellért hegy lábánál is kifeszítették üzenetüket a Légió Hungária és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom normalitáspárti aktivistáival együtt.

A Fővám téri elletüntetésen Vékony Csongor a Mi Hazánk Ifjainak elnöke is felszólalt, ezt alább változtatás nélkül közöljük.

Minden korban, az uralkodó réteget, a társadalom kisebbsége képezte. Ma olyan világban élünk, amikor ez a kisebbség, egy életellenes ideológiát képviselve kényszeríti a többséget az elfogadásra. És akiből az elmúlt évszázadokban sikerült kiirtaniuk a vallási, nemzeti és mára már a nemi identitást is, azok sorban térdet hajtanak. Térdet hajtanak, egy néger bűnöző, vagy egy furcsa lény, úgynevezett sárkánykirálynő előtt. És aki nem hajlandó térdet hajtani? Az a rendszer, üldözött, ellenségévé válik.

Ma olyan világban élünk, amikor minket, a normalitás képviselőit, az élet védelmezőit kerítenek kordonnal körül a rendőrök, parancsra ahelyett, hogy Európa egészséges immunrendszerének eleget téve, véget vetnének a Budapest Pridenak úgy, ahogy az Isztambulban történt. Ebben a világban, mi sértünk közösségi alapelveket és követünk el gyűlöletbeszédet és nem a fiatalkorúakat érzékenyítő, szexuális irányultságukban elbizonytalanító istentelen gyermekmegrontók.

Régen titkolt másság, ma büszke deviancia. Ez a mondat tökéletesen leírja mi itt a probléma. Nem azokkal van a baj, akik szép csöndesen megélik másságukat, hanem azokkal, akik egyenlő, egészséges, választható alternatívaként kínálják, a legidősebbtől a legfiatalabb korosztályig, büszke devianciájukat.

Az ő büszkeségük, ahogy II. János Pál pápa fogalmazott, a halál kultúrája. A fehér ember és a keresztény kultúra haláltáncát járja a vonagló tömeg. Európa bukását ünneplik. De míg ők a halál kultúráját hirdetik, mi az életvédelem nevében cselekszünk.

A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezte a gyermekszívhang törvényt, a pedofilok kasztrálását és adatbázisuk nyilvánossá tételét, a gyermekek egészséges fejlődése érdekében minden LMBTQ propaganda büntetését az iskolákban és azon túl.

A Fidesz politikája álkeresztény és nem nyújt elégséges védelmet a magyar családok számára, hiszen továbbra is engedi a Budapest Pride felvonulás és egész hónapos eseményeinek megtartását. Jelenleg él történelmünk legliberálisabb abortusztörvénye. Mára sem a Fidesz szervezett ellentüntetést, hanem a valódi nemzeti ellenállás. Eközben a baloldali pártok, közösen, élükön a Momentummal és a Gyurcsány Ferenc által vezetett DK-val, de ide sorolható már a Jobbik is, egy degenerált világot szeretnének teremteni. Olyan világot, ahol egy szűk kisebbségi csoport érdekei érvényesülhetnek a többségi érdekkel szemben. Ezek a pártok térdet hajtottak szép szóra, szép pénzért a nemzetközi lobbinak, ezzel elárulva saját fajtájukat. Ilyen hazaáruló politikusokra nincs szüksége országunknak!

A Mi Hazánk Mozgalom, életvédő politikájának középpontjába a gyermeket, mint az élet legnagyobb ajándékát helyezi. Míg az LMBTQ emberek saját érdekeikért küzdenek, mi gyermekeink jövőjéért. És nem akarunk olyan jövőt rájuk hagyni, amiben a zoofília és más szexuális abberációk támogatott cselekvések. Ahol azonos nemű párok köthetnek templomi esküvőt, fogadhatnak örökbe gyermeket, nevelhetik a fiút lányként vagy a lányt fiúként. Nem akarjuk, hogy egy fiatalkorú, nemi átoperáló műtéten eshessen át pusztán szexuális eltévelyedése miatt, hiszen az előbb felsorolt esetekben megfigyelhető, hogy jóval több a fiatalkorúak öngyilkossági kísérlete, mint a hagyományos családmodellben felnövekvő fiataloknál.

Mi a normális szerintük? Például ha egy apuka lányt szült, akit az anyukái fiúnak nevelnek, de végül úgy dönt transznemű lesz. Szerintük ez a normális. Szerintünk azonban nem meglepő, ha ilyen gyermekkorral öngyilkos lesz a fiatal.

Szerintem az a normális, hogy 2016-ban megismertem egy lányt, akinek három év után megkértem a kezét. 2020-ban feleségül vettem és most gyermeket vár tőlem. Igen, édesapa leszek. És aki egyszer megtapasztalja ezt az érzést, aki meghallja a pár hetes embrió szívdobbanását és később gyermekét karjaiba veszi, az megérti, miért küzdünk.

Ne féljetek tehát, bármennyire nehéz is az igazság oldalán harcolni, kitartásotok eredményeként porba hull majd a szivárványos rongy és visszatér a régi rend! Álljatok ellen és védjük meg együtt Európát, hazánkat, családunkat, gyermekeinket, mindazt, – ami a valódi büszkeséget jelenti.

További híreink

Hetven határsértőt találtak négy kamionban Csanádpalotánál

Varga Lilla

Törölték Gyurcsány Youtube-csatornáját

Szabó Norbert

Rekordszintre emelkedett a világtengerek hőmérséklete

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben