15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

A Mi Hazánk javaslatára közbiztonsági ellenőrzések indultak el a Szolnok-Cibakháza buszvonalon

A Mi Hazánk javaslatára közbiztonsági ellenőrzések kezdődtek a Szolnok-Cibakháza vonalon közlekedő volánbuszokon írja közleményében Szabó Bettina, a Mi Hazánk Mozgalom Jász-Nagykun-Szolnok megye 4.választókerületi elnöke, országgyűlési képviselőjelöltje. Folytatás alább.

– Többen jelezték pártunknak a problémát, hogy – főként péntek és szombat esténként –  a Szolnok-Cibakháza vonalon járó Volánbusz járatokon deviáns viselkedésformát tanúsít több fiatal. A panaszosok szerint nemcsak buliznak, kiabálnak a buszon, hanem alkoholt fogyasztanak és esetenként még cigarettáznak is, mellyel a fáradtan, munkából érkező lakosok nyugalmát nagy mértékben zavarták, illetve nem érezték magukat biztonságban tőlük – írja.

– Ezért június 11-én tájékozódtam és tapasztaltam is a járatot érintő problémákat, így még aznap éjszaka elektronikus levélben panasszal fordultam a Volánbusz Zrt.-hez. Július 9-én küldött válaszukból kiderül, hogy az esetet kivizsgálták és magam is tapasztaltam, hogy rendőrségi ellenőrzések indultak a járatokon. A Mi Hazánk Mozgalom nem csak beszél a rendteremtésről, hanem minden rendelkezésünkre álló eszközzel teszünk is érte – zárul a közlemény.

További híreink

Első fokon 9 évet kapott a nagylaki pedofil

Kiss Albert

Gothár Pétert kirúgták a Színművészeti- és Filmművészeti Egyetemről

Dunai Tibor

Matematika írásbelikkel folytatódnak az érettségi vizsgák

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen