12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt

A Mi Hazánk minden eszközzel megakadályozza a munkásőrség visszetérését

A Mi Hazánk Mozgalom megdöbbenéssel értesült a kommunista diktatúra szellemi örökségét ápoló civil szervezet, a Munkásőr Társaság megalakulásáról. A magyar emberek egyszer már véleményt mondtak a munkásőrségről a négyigenes népszavazás alkalmával, amikor több mint négymillióan szavaztak arra, hogy azonnal szűnjön meg a diktatúrát kiszolgáló szervezet.

A Mi Hazánk a hatóságok azonnali hathatós fellépését, az újjáalakult munkásőrség feloszlatását és betiltását követeli, hiszen nem azért takarítottuk el a vörös hordát 1990-ben, majd 2010-ben újra, hogy harminc évvel a rendszerváltás után engedjük feltámasztani a kommunista diktatúra egyik jelképét. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy a magyar bíróság ugyanígy bejegyezne-e egy Védőosztag (SS) nevű civil szervezetet is?

A Mi Hazánk Mozgalom minden eszközzel (nem csak jogival) azon lesz, hogy megakadályozza a munkásőrség szervezetének és szellemének visszatérését, ezért már most bejelentjük, hogy a márciusra tervezett úgynevezett “Munkásőr egységgyűlésüket” meglátogatjuk.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke

További híreink

Bizonytalanná vált a csíksomlyói búcsú

Gabay Dorka

Szentlászló: Mert az emlékezés lángja sosem aludhat ki (Képek)

Szabó Norbert

Koronavírus Kutatóközpontot hozott létre a Mi Hazánk (videó)

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen