17.5 C
Budapest
2021. szeptember 27., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

A Mi Hazánk nem csak beszél a rendteremtésről (videó)

A Mi Hazánk Mozgalom nem csak beszél a rendteremtésről és annak fontosságáról, de tesz is érte. Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő tavaly három alkalommal is kint volt azon a helyszínen, ahonnan lakossági jelzést kapott az áramlopásról.

A képvisleő mindhárom alkalommal értesítette az illetékes hatóságokat. Jól látszik, hogy ha a hatóságok folyamatosan és jól végzik a munkájukat, akkor annak van eredménye még a külterületeken is, hiszen az említett ingatlanban megszűnt a folyamatos áramlopás. A Mi Hazánk egyik fontos programpontja a hatósági munka hatékonyabbá tétele, melyet a jövőben is képviselni fog- fogalmazott Pakusza Zoltán a párt alelnöke.

További híreink

Közös jövőt ígért a lánynak, majd prostituáltat csinált belőle

Irányi Dániel

32 illegális migráns igyekezett átkúszni Csongrád-Csanád megyén keresztül

Varga Lilla

2,2 tonna kokaint csempészett egy négytagú banda csónakkal, végül gyalog menekült

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen