5 C
Budapest
2021. április 13., kedd
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

A migránsok felgyújtottak egy házat Egyházaskéren (videó)

Egy egyházaskéri lakos múlt héten vasárnap este élőben közvetítette a közösségi médián keresztül, ahogy lángol egy migránsok által kisajátított ház.

Az észak-bánsági falucskában hatalmas gondot jelentenek az önkényes házfoglaló illegális menekültek, azonban a hatóságok nem tudnak vagy nem akarnak semmit sem tenni a helyzet feloldása érdekében – írja a Délhír.info.

Emiatt tömegével találhatók migránsok ezekben a falvakban, akik minden mozdíthatót eltüzelnek, így nem az első háztüzet okozzák.

A videóban is elhangzik, hogy a helyiek riasztották a hatóságokat és a tűzoltókat, ez utóbbiak a bejelentés után nagyjából 20 perccel meg is érkeznek, ám addigra a ház gyakorlatilag teljesen kiégett és a szomszéd házának irányába is átterjedt a tűz.

A lángokban egy migráns sem sérült meg, hiszen azok a lángokat látva nem az oltást segítették, hanem gyorsan elmenekültek a helyszínről.

További híreink

Összefoghatnak az erdélyi pártok

Faragó Dániel

Elhunyt Csatári József

Gabay Dorka

Toroczkai László feljelenti Sopronit a kettős kereszt miatt

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben