3 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
KiemeltVélemény

A Momentum hazaáruló, család-és életellenes

Marx úgy gondolta, ahogy a kapitalizmus a fejlődés foka, amit aztán meg kell haladni, épp úgy a monogámia is a fejlődés egy foka, amit meg kell haladni.

„A kommunizmusban megszűnik a házasság két alapja: a nő férfitól való és a gyermek szülőktől való függése”, fogalmazott „A család, magántulajdon és az állam eredete” című könyvében. Tehát a marxizmus célja, hogy megszüntesse a monogám, keresztény házasságot és a patriarchális családmodellt. Ez a kulturális marxizmus, a kulturális baloldal célja és ez a Momentum soha ki nem mondott célja is.

A Momentum ismét megmutatta marxi alapokon nyugvó gondolkodását. A hagyományos európai értékrendhez tartozó keresztény családmodell helyett büszkén hirdették a budapesti után, most a pécsi LMBTQ+ felvonuláson a devianciát egyenlő, egészséges, választható szexualitásként. A fiatalkorúakat az LMBTQ+ propagandától védő törvénnyel szemben úgy gondolom többször vétettek, például amikor ifjúsági szerveztük tagjait is bátorították a részvételre.

„A család, az család.” Tehát a Momentum támogatja az azonos nemű személyek közötti házasságot, ezzel szintén a kereszténységet támadva. Támogatja az azonos nemű személyek számára az örökbefogadás lehetőségét is, amivel a gyermekek káros szociális fejlődését segíti elő. Mindez persze nem érdekli őket, pusztán az LMBTQ+ közösség, mint szavazói bázis megnyerése. A Momentum család- és életellenes!

Míg a Mi Hazánk Ifjaival egy olyan matricát kezdtünk terjeszteni, mely a családot pusztító ideológiákkal szemben hív kulturális ellentámadásra és emiatt fenyegetnek minket három év börtönnel, addig a Momentum „Magyarország mindenkié!” feliratú matricákat osztogat.

Véleményem szerint ez az igazi hazaárulás. A Mi Hazánk Mozgalom neve vagy a „Magyarország a magyaroké” jelszava nem azt jelenti, hogy egyedül a Mi Hazánk Mozgalom tagjaié az ország. Mindenkit, aki Magyarországra szeretett hazájaként tekint, annak kultúráját tiszteletben tartja és tisztességesen éli mindennapjait, az ország tagjának tekintünk. Így a szexuális kisebbségek tisztességes tagjait is.

A Momentum „Magyarország mindenkié” feliratú matricája viszont egyrészt az internacionalista törekvésre utal, jelenti egyben a délről érkező illegális bevándorlók asszimilációjának szándékát és az LMBTQ+ közösség számára üzen. Utóbbival azonban a szexuális kisebbségeket a magyarság, a heteroszexuális népesség elé, illetve felé helyezi a Momentum.

A Momentum hazaáruló, mert minden kisebbségi csoport érdekét a többségi magyar társadalom érdeke elé helyezi.

(Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjainak elnöke)

További híreink

Gyorshír: Késsel támadtak Janusz Waluśra

Kemény János

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Elfogyott a “kitartás” – a Momentum kecskeméti képviselője is Gyucsányékhoz igazolt

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben