13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

A Momentum új elnöke már Márki-Zaynak parancsolgat

Donáth Anna szerint a migránsszámlálót le kell állítani. Nem lehet ugyanazokkal az eszközökkel kampányolni, mint amivel a Fidesz, mondja Donáth a Jelennek adott interjújában. A Momentum új elnöke arról is beszélt, nem támogatják, hogy feles többséggel alkotmányozzanak, de szerinte nem lehetetlen kétharmaddal nyerni, csak végre el kellene kezdenie az egyesült ellenzéknek kampányolni – összegezte az Atv.

A Momentum frissen megválasztott elnöke szerint az ellenzék nem dőlt hátra, csak “kifele tűnik úgy”. És ez “nagyon nem jó”. Úgy véli, nem pártja feladata lenne rátenyerelni a “start gombra”, de ha más nem tette meg, akkor ők megfogják.

“Mi ragaszkodunk ahhoz, hogy jogállami keretek között állítsuk helyre a jogállamiságot. Nagyon nagy felelősségünk van abban, hogy ne csináljunk olyat, amivel bármilyen következő kormány éppúgy a kénye-kedve szerint vissza tud élni, hiszen pontosan ezt akarjuk meghaladni”

– hangzott el Donáthtól. Majd Szabó péteri magasságokba emelkedve életbölcsességeket hangoztatott, apró jeleit adva annak, hogy egy esetleges bukás után motivációs trénernek készül:

“Arra kell fókuszálni, ami lehetséges, és nem arról beszélgetni, hogy mi nem”

– jelentette ki.

Kétharmados győzelemről álmodik a lány

Ennek ellenére mindent meg kell tenniük a kétharmados győzelemért, csak ahhoz végre el kéne kezdeni, tényleg rendesen kampányolnunk.

Ez ugyebár azért is kifejezetten nehéz feladat számukra, hiszen a “Váltsuk le Orbánt!” leszámítva nem sok programjuk, üzenetük, vagy akár világnézetük van, így kiemelt figyelemmel várjuk, mégis mire alapozzák majd a kampányukat.

Donáth Annától csak azt tudtuk meg, mire nem:

“Például azzal, hogy mi nem szállunk bele akár fideszes képviselők magánéletébe azon a szinten, ahol már olyan emberekről van szó, akik nem vállalták a közszereplést” – mondta, majd hozzátette: “a coming out-nak az egyéntől kell jönnie”.

De a migráns-számláló sem tetszik neki, úgy véli, a globalista összeborulás “nem ezeken az eszközökön keresztül fog a közös politikai kampányban továbbhaladni”.

További híreink

Tibi atya szerint a Mi Hazánk esélyes a bejutásra- a blogger elítélte a párt oldalának letiltását

Faragó Dániel

Katolikusokat provokál a Comedy Central

Kiss Albert

Aggodalomra nincs ok – a majom, de már a tehénhimlő ellen is van vakcina

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben