2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

A mosonmagyaróvári rendőrök bolti tolvajokat keresnek

MEGPAKOLT BEVÁSÁRLÓKOCSIVAL TÁVOZTAK FIZETÉS NÉLKÜL

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 08040/1661/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható két ismeretlen férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. december 20-án 18 óra 20 perckor egy mosonmagyaróvári élelmiszerüzletben különböző vegyi árukat és élelmiszereket pakolt egy bevásárló kocsiba, majd azt kitolták a boltból, és fizetés nélkül távoztak. A két férfi egy bordó, Volvo típusú kombi személyautóval hagyta el a helyszínt.

A két ismeretlen férfiról a biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Police.hu

További híreink

Rendőrautónak ütközött egy migránsokat szállító kisbusz Szombathelynél

Magyar Jelen

Egy testvérpár rabolt ki egy taxist Mosonmagyaróváron

Irányi Dániel

Drogot találtak a rendőrök egy közúti ellenőrzés során Mosonmagyaróváron

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben