20.8 C
Budapest
2022. október 6., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

A NAIH vizsgálatot indított a kerepesi polgármesternél, aki lebuktatta a közszeméremsértő férfit

A Blikk információ szerint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal (NAIH) kiment Kerepes polgármesterének a hivatalához, hogy vizsgálatot kezdeményezzen a köztéren maszturbáló férfiról készült videó közzététele miatt.

Minden jel arra mutat, hogy a NAIH Kerepes lakosainak nyugalma helyett inkább a perverz férfi jogait tartja szem előtt, hiszen az adatvédelmi hatóság elnöke korábban azt írta, hogy egy polgármester nem nézheti meg és nem is teheti közzé a köztéri kamerák felvételeit, hacsak nem jelenik meg azokon.

Emlékezetes, hogy a történés után a kerepesi polgármester közzétette a a szilasligeti HÉV-megálló térfigyelő kamerájának felvételét, amelyen egy férfi maszturbál.

„Édes egy komám, ha a térfigyelő alatt pergeted a mézet a következőt kockáztatod: ha két napon belül nem jelentkezel a rendőrségen, akkor felkerül az internetre a kézimunkádról a full-HD felvétel” – mondta akkor Gyuricza László.

A férfi nem jelentkezett a rendőrségen, a polgármester pedig tényleg közzétette a videót. Néhány nappal később elfogták a férfit, aki beismerte tettét, de nem tudta azt megmagyarázni. O. Ferenc azt mondta, kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott, és kikapcsolt az agya”.

További híreink

A kormány kedd délután nyújtja be a különleges jogrend visszavonásáról szóló törvényjavaslatot

Dunai Tibor

Nyílnak az első hóvirágok

Faragó Dániel

Elfogták az idősekre utazó rablót

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben