3.9 C
Budapest
2022. december 4., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemeltVélemény

A szívhang-rendelet miatt keresnek keveset a tanárok?

A saját bevallásuk szerint a demagógia ellen (is) küzdő diáktüntetők előszeretettel élnek a demagógia eszközeivel.

Hónapok óta tematizálja a magyarországi közbeszédet az oktatás helyzete és a pedagógusok megalázóan alacsony fizetése. Ahogy azonban kicsiny hazánkban már megszokhattuk, ilyenkor (most is) az történik, hogy egy valós problémára születnek hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb, abnormálisabbnál abnormálisabb válaszok. Mindez a konkrét ügy kapcsán elsősorban a balliberális-globalista politikusoknak és véleményvezéreknek “köszönhető”, akik úgy kaptak rá az oktatás témájára, mint gyöngytyúk a takonyra.

S habár legutóbb a demonstrálók noÁrt (Molnár Áront) – átvitt értelemben – két pofonnal hazazavarták, elvtársai továbbra is igyekeznek a tanárok és a diákok melletti kiállással lájkokat gyűjteni a közösségi médiában.

A péntek reggeli újabb élőlánc kapcsán Szabó Tímea, a Párbeszéd (utána kellett néznem, hogy még létezik-e ilyen nevű párt, de elvileg létezik…) országgyűlési képviselője posztját érdemes kiemelni, aki egy “Nekünk is van szívhangunk!” feliratú táblát tartó diákról osztott meg képet a Facebookon.

Teljesen logikus, nemde? Nyilvánvalóan adja magát a párhuzam a Dúró Dóra által évek óta szorgalmazott, majd a kormány által szeptemberben megvalósított rendelet, valamint az oktatás jelenlegi helyzete között. Nyilván így van, máskülönben október 23-án sem tűnt volna fel az akkori diáktüntetésen egy “Szívhang helyett a tanárainkat hallgassátok meg” szöveggel ellátott kartonlap.

Fotó: Bálint András / Szegeder

Magától értetődő, hogy a magzati élet védelmére tett törekvések miatt keresnek keveset a pedagógusok, és ha nem lenne érvényben a szívhang-rendelet, a kormány biztosan meghallgatná a tanárokat!

Mi? Hogy ez demagóg megközelítés? Dehogyis. :))) Ezek a diáktüntetők az elbutulás, a gyűlölet és a demagógia ellen is küzdenek, így per definitionem nem lehetnek demagógok! :)))

 

Kiemelt képünk forrása: Szabó Tímea Facebook-oldala

 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Egyetemi kutatás mutatta ki, hogy a koronavírus alatti intézkedések miatt agyi elváltozások léptek fel a fiatalok körében

Faragó Dániel

Macronnál járt Elon Musk egyeztetni a szólásszabadság fontosságáról

Faragó Dániel

Az apák nélküli családpolitika kudarca – avagy mit tehetne a kormány és mit tesz az ellenzék?

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben