17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

A templom bejáratánál rabolta ki az idős hölgyet

Útonálló módon rabolt egy huszonéves férfi, a Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség vádat emelt ellene és fegyházbüntetésre ítélést indítványoz.

A vádirat szerint egy huszonkét éves férfi 2020. június 20-án, a délelőtti órákban a XIV. kerület, Bosnyák téren, egy templom bejáratánál megtámadott és leszorított egy nyolcvanéves nőt, akinek kiszakította a nyakából a nyakláncát, majd elszaladt.

A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói azonnal és hatékonyan cselekedtek a férfit húsz percen belül elfogták.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfi mint többszörös visszaeső ellen időskorú sértett sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, és fegyházbüntetésre, valamint közügyektől eltiltásra ítélést indítványozott.

A vádlott jelenleg letartóztatásban van.

További híreink

Angliai késes támadásban hárman meghaltak: BLM tagadja, hogy közük van hozzá

Kiss Albert

Nem érkezik uniós többletforrás a járványhelyzet kezelésére

Dunai Tibor

Egyetlen szó miatt rúgták ki a New York Times munkatársát

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen