19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

A vásárlóival együtt fogtak el egy zuglói drogterjesztőt a rendőrök

Elfogtak a rendőrök egy zuglói kábítószer-kereskedőt, valamint négy vásárlóját – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfő reggel.

Mint írták, a rendőrök augusztus 15-én mentek ki a zuglói társasházi lakásba, mert a gyanú szerint az ott lakó 40 éves férfi kábítószerrel kereskedett. A rajtaütéskor a rendőrök a drogdíleren kívül négy másik embert is találtak a lakásban, akik kábítószert vásároltak.

A rendőrök mind a kereskedéssel gyanúsítható férfit, mind a birtoklással gyanúsítható négy vásárlót a helyszínen elfogták.

A lakás átkutatása során többek között 239 darab kábítószergyanús tablettát, 95 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot, 139 darab ampullát, dobozokban és befőttesüvegekben tárolt növényi származékokat, mérleget foglaltak le a rendőrök.

A bíróság a kábítószerterjesztéssel gyanúsítható férfit augusztus 19-én letartóztatta.

(MTI)

További híreink

Ázott kutyaként menekültek a kétfarkúak Vácon (videó)

Faragó Dániel

Már Szlovákiában is hozzányúltak a kommunista luxusnyugdíjakhoz

Faragó Dániel

Online aláírásgyűjtésbe kezd a lezárások ellen a Mi Hazánk

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen