3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
GazdaságHírek

A végrehajtó maffia leleplezése után a szegedi Napfényfürdő ügyében is célt ért a Mi Hazánk tiltakozása

A ma már Napfényfürdő Aquapolis néven futó régi szegedi fürdő visszaállítja a korábbi jegyárakat a nyugdíjasok számára – jelentette be közleményében a fő tulajdonosnak számító Mészáros Lőrinc.
Még nyáron kezdeményezték szegedi nyugdíjasok, egy civil csoport, hogy állítsák vissza a régi jegyárakat, miután a szegedi balliberális városvezetés és a Fidesz közösen privatizálta az egykori köztulajdonban lévő fürdőt, majd brutális áremelkedés történt. Bár minden politikai erőt megkerestek, kizárólag a Mi Hazánk Mozgalom állt a civilek mellé és adott érdemi segítséget a küzdelemhez. A Mi Hazánk még nyáron nyomásgyakorló tüntetést szervezett a fürdő elé, és a párt megyei frakciója a Csongrád-Csanád Megyei Közgyűlés elnökéhez fordult, kérve, hogy támogassa az ügyet. Gémes László elnök pedig erre válaszolva, szintén az ügy mellé állt, és írásban kérte a megyei közgyűlés nevében a többségi tulajdonos, Mészáros Lőrinc cégétől, hogy állítsák vissza a régi jegyárakat. A nyugdíjasok, a civilek pedig újabb levelet írtak, erre érkezett meg most a válasz.
“Ez a siker egy közös győzelem, amely bebizonyította, hogy érdemes kitartóan, hosszan küzdeni egy célért, nyomást gyakorolni, nem feladni az első kudarcnál”
-írja a Mi Hazánk elnöke, aki személyesen járt közben az ügy felderítésétől a megoldásig.

További híreink

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Sport és Politika Konferencián vett részt a Mi Hazánk Mozgalom

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben