18.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
HírekKülföld

Franciaország: Afgán bevándorló molesztált egy öt éves kislányt

Kétéves börtönbüntetéssel kell szembenéznie annak a felnőtt korú afgán menekültnek, aki egy öt éves kislányt molesztált.

A szexuális bántalmazás a vád szerint 2018 áprilisában történt, amikor az öt éves kislány és édesanyja egy közös lakásban tartózkodott három másik bevándorlóval, két afgán és egy szudáni állampolgárral, a normandiai Avranches városában, írja a La Manche Libre.

A gyermek anyja, aki általában a földön aludt a kislánnyal, arra kelt fel hajnal négy órakor, hogy az egyik afgán lakótárs hangját hallja, a kislány pedig az ágyában volt.

Az öt éves kislány elmondta anyjának, hogy a férfi meg akarta fogni a nemi szervét. Az anya ezután szólt a szomszédoknak, akik azonnal hívták a rendőrséget. Nem sokkal ez után az elkövetőt le is tartóztatták.

A rendőrségnek elmondta az áldozat, hogy az afgán férfi a kezét a fehérneműjére tette, és megkérte, hogy érintse meg a „kemény kolbászát”.

A férfi tagadta a vádakat, és azt mondta, hogy az ötéves lány kezdeményezte vele a szexuális kapcsolatot.

Az ügyben ítélet november 27-én várható.

További híreink

Hírszerzési szivárgás: Kína szándékosan bizonyítékokat semmisített meg a koronavírus-járvány kitöréséről

Szabó Norbert

Egymást is átverték a többszázmilliós kenőpénzt zsebre vágó szocialisták

Faragó Dániel

Ezeket a plakátokat tették ki Budapesten az Index újságíróiról

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben