17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Alkalmi munka közben lopott egy kunmadarasi férfi

A karcagi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy kunmadarasi férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy ismeretlen személy 2021. április 22-én 12 óra 30 perc és április 26-án 9 óra között egy kunmadarasi családi házból ellopott több mint hatvanezer forintot – tette közzé a police.hu.

Mint írják, a rendőrök a bűncselekmény bejelentését követően helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek, aminek eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt. A 40 éves kunmadarasi férfit 2021. május 15-én előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A jogsértő beismerő vallomást tett.

Kihallgatásán elmondta, hogy a sértett szomszédjánál végzett alkalmi munkát, miközben átmászott a két telket határoló kerítésen, bement a nyitott ingatlanba, majd az ott talált készpénzt magához vette, és visszament dolgozni. A terhelt a pénzt időközben elköltötte.

A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

(Fotó: police.hu)

További híreink

A birkatolvaj nem sok időt tölthetett a jószág társaságában

Varga Lilla

Lakásotthonban nevelkedő lányokat kényszerített prostitúcióra

Kiss Albert

Nem vásárolni, hanem kábítószert eladni ment az áruházba

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen