5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Anglia: csirkékkel közösült, felesége videóra vette

A 37 éves Rehan Baigt a bradfordi bíróság ítélte el, miután egy házkutatás során számos kompromitáló felvételt találtak a lakásában. Köztük olyanokat, melyeken csirkékket erőszakol, a feleségével együtt kutyával közösülnek, illetve több pedofil kép is előkerült.

Három év börtönre ítélte a Bradfordi Koronabíróság azt a férfit, aki egy – a felesége által rögzített – videófelvételen csirkékkel közösült. Rehan Baig a videón nem csak élő, de döglött csirkékkel is létesített szexuális kapcsolatot.

A férfi akkor bukott le, mikor a nyomozók egy névtelen bejelentés alapján pedofília gyanújával indítottak vizsgálatot.

A házkutatás során legalább 49 pedofil képet találtak, melyből 11 hat éven aluli gyermekekről készült.

A számítógépen tárolt “Családi videók” mappában a hatóságok számos olyan felvételt találtak, amin Baig és felesége állatokkal (például kutyával) közösül. Ebben a mappában találtak rá a “csirkeszex” videókra is.

Az ügyében ítélkező bíró a férfit “romlott, elvetemült és megvetendő” egyénként írta le, majd hozzátette:

A fájdalom és a szenvedés, amelyet ezeknek az állatoknak okozott, borzalmasak és kibírhatatlanok lehettek.

A felesége a tárgyaláson mindenért a férjét tette felelőssé, azt állította, az aktusokra és a videófelvételekre is ő kényszerítette, azok mind akarata ellenére történtek.

A Bradfordi Koronabíróság pedofilképek és különböző drogok birtoklásáért, állatokkal létesített szexuális viszony és állatkínzás ügyében végül a nőt mindössze 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, a férfit pedig 3 év letöltendőre.

(Mirror nyomán – Fotó: Yorkshirelive)

További híreink

Liz Trusst választotta kormányfővé a birt Konzervatív Párt

Irányi Dániel

Videó is tanúsítja, mennyire veszik komolyan a rendőrséget az “újangolok”

Irányi Dániel

Ahol van még érdemi szakszervezet: több mint 115 ezer postai dolgozó sztrájkol Britanniában

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben