22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Külföld Sport

Antonio Conte szerint nem lehet valakit csak azért eltiltani mert orosz

A Tottenham sztáredzője szerint igazságtalan, hogy szakvezetőket és sportolókat zárnak ki, lehetetlenítenek el oltatlanságuk  oroszságuk miatt pláne úgy, hogy a Premier League csapatainak, de magának a szövetségnek is eddig tökéletesen megfelelt az orosz tőke által nyújtott többletlehetőség.

Antonio Conte egy nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy a politika nem érintheti a futballt és általában a sportot.

“Nagyon szomorú, hogy ez a súlyos helyzet hatással van a futballra és az egész sportvilágra, és együttérzek az orosz sportolókkal, akiket felfüggesztenek a versenyekről. Szerintem ez igazságtalan”

– tette hozzá az olasz és az angol bajnokságot is megnyerő szakvezető.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) február 28-án azt javasolta a nemzetközi sportági szövetségeknek, hogy az Ukrajnában zajló háború miatt akadályozzák meg Oroszország és a hadműveletet támogató Belorusz sportolóinak nemzetközi versenyeken való részvételét.

További híreink

Tizenkétmillió forintos bírságot szabtak ki az RTL Klubra

Dunai Tibor

A bezártság alatt még depressziósabbak és még kövérebbek lettünk

szilardkrebsik

Őrület: gyerekpornó, nemi erőszak, állatokkal való fajtalankodás és spermás süti…

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen