13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Aprót kértek, majd kirabolták az idős férfit a “fiatalok”

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. Kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást L. Róbert és H. Regina ellen. A páros 2021. február 12-én 12 óra körül szólított meg egy idős férfit a XVIII. kerületi Építő utcában azzal, hogy váltsa fel aprópénzre a náluk lévő 200 forintot.

A férfi a zsebeiben kezdett apró után kutakodni, de mivel ott nem volt elég pénz, elővette a tárcáját is, amit később csak a táskája tetejére rakott vissza. Mivel a sértett nem figyelt eléggé, innen már könnyen el tudták emelni, a benne lévő 170 ezer forinttal és bankkártyával együtt.

A XVIII. kerületi nyomozók azonosították az egyik feltételezett elkövetőt, L. Róbertet, akit – az ellene kiadott elfogatóparancs alapján – 2021. február 14-én egy VI. kerületi bevásárlóközpontban elfogtak a terézvárosi járőrök. A férfi táraságában lévő H. Reginára illett a sértett által adott személyleírás, ezért őt is elfogták és előállították.

A nyomozók a 18 éves L. Róbertet és a szintén 18 éves H. Reginát lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, H. Regina szabadlábon védekezik.

police.hu

Kiemelt képünk csupán illusztráció két “megnyerő fiatalról”, a valódi elkövetőkről a rendőrség nem közölt fotót

További híreink

Főleg beoltott dolgozók fertőződtek meg Coviddal a Zuckerberg Kórházban

Irányi Dániel

Hamarosan kasztrálhatják a nemi erőszakot elkövetőket Pakisztánban

Irányi Dániel

A török belügyminiszter szerint még csak most jön a java

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben