22.4 C
Budapest
2021. június 21., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Arcpirító: 2800 forintért árulják a csirkemellet a Lehel piacon

A válságok idején mutatkozik meg az emberek valódi természete. Nincs ez másképp világjárványok esetén sem. Ilyenkor mindig előkerülnek a nyerészkedők, szélhámosok és gazemberek, akik igencsak megszedhetik magukat, ha az éppen aktuális kormányok nem lépnek fel ellenük határozottan.

A sertéshús már a járvány előtt is éppen luxuscikké kezdett válni, most azonban, amikor az emberek kilószám hordják haza a hentespult kínálatát – így ki is fosztva azt akár napokra a többi vásárló elől –, úgy néz ki, a csirkemell is átment az arcpirító kategóriába. Legalábbis egy budapesti hentesnél a Lehel piacon, ahogy az a Facebookon terjedő fotókból kiderül – egy ezressel minimum drágább, mint korábban a mellfilé.

Csirkemell filé: 2798 Ft

Csontos csirkemell: 2698 Ft

Csirkecomb farrésszel: 1998 Ft

Az arcpirító pofátlanság netovábbja! Tipikus magyar mentalitás.” – írta fotóihoz a hölgy, aki március 17-én, ledden járt a piacon. Javasolja, jó lenne, ha a nyerészkedők ellen is tennének valamit, például vészhelyzetre hivatkozva bevezethetnék a hatósági árszabályozást. És a vásárlási limitet, ha már ehhez nincs meg az embereknek a kellő intelligenciája és 10-20 kilós mennyiségben hordják haza – teszi hozzá.

Budapest, Lehel téri piac, 2020.03.17., koronavirus miatti veszélyhelyzet időszaka.Csirkemell filé: 2798 FtCsontos…

Közzétette: Nagy Mónika – 2020. március 17., kedd

(olkt.hu nyomán)

További híreink

Fontos vízügyi beruházás a Tisza veszélyesebb szakaszán

Kiss Albert

Újraindult a magyar foci, győzött a Fradi

Kemény János

Magyarország élen jár az inflációban

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben