15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy

Ásó, kapa, nagyharang helyett karó, vascső és harci kutya lett a románcból “fiataléknál”

Ásó, kapa és nagyharang helyett karó, vascső és harci kutya vetett véget egy megromlott kapcsolatnak Fejér megyében. 

Az első rendű vádlott kapcsolata megromlása után volt élettársát és a lányát is felpofozta az utcán. A lány párja ellökte a férfit, aki hazatért és a már jól ismert módszert követve a családjával tért vissza.

Fiatalkorú fiával, valamint testvérei gyermekeivel vascsövet, szőlőkarót és kaszát vettek magukhoz, és azokkal felfegyverkezve egy harci kutyával együtt elmentek a férfi lányának lakóhelyére.

A zárva lévő kaput berúgták, a náluk lévő eszközökkel és a kutyával pedig rátámadtak a ház tulajdonosára és az élettársára is. A férfi fiával és négy unokaöccsével együtt közösen támadt a nő élettársára, a náluk lévő eszközökkel fejét és védekezésként maga elé emelt kezét ütlegelték. A férfiak közben a nőt is megütötték, aki próbált élettársa védelmére kelni.

Az idősebb sértett életveszélyes, a többiek könyyű sérüléseket szenvedtek.

Az ügyészség a férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetés, míg fiával szemben fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta. Az életveszélyes sérülést eredményező bántalmazásban bűnsegédként közreműködő társaikkal szemben felfüggesztett börtönbüntetés az indítvány.

(illusztráció:demokrata)

További híreink

A Mi Hazánk nem csak beszél a rendteremtésről (videó)

Faragó Dániel

Rendszeresen verte és megalázta élettársát, elfogták a rendőrök

Szabó Norbert

Fideszes országgyűlési képviselő részvételével rendeztek meg egy harmincfős tiltott rendezvényt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen