5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Az amerikai külügyminiszter “nagyon hiteles” jelentéseket látott Oroszország “háborús bűneiről”

“Nagyon hiteles jelentéseket láttunk arról, hogy Oroszország háborús bűnöket követett el” – állította a zsidó származású külügyminiszter – jelentette az AFP. 

Antony Blinken állítja, Oroszország Ukrajna elleni inváziója során háborús bűnöket követett el, különösen a civilek megtámadását illetően. Ezen “nagyon hiteles” bizonyítékokból sajnálatos módon egyetlen egyet sem hozott nyilvánosságra. Ahogyan arról sem beszélt, vajon háborús bűnnek számít-e, ha egy ország a genfi egyezményt megszegve saját civileit fegyverzi fel? Esetleg felelős-e az ártatlan emberek halálában, aki arra bíztatja a lakosságot, hogy Molotov-koktéllal dobálják meg a tankokat, mikor az már az 50-es évek óta teljesen hatástalan a lánctalpasok ellen?

Fotó forrása: atv.hu

További híreink

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

Hamupipőke visszatér a filmvászonra, bár nem egészen úgy, ahogy emlékeztünk rá

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben