11.7 C
Budapest
2020. október 24., szombat
Magyar Jelen
Kárpát-haza Kiemelt

Az egész család “besegített” az útépítésnél, szekéren lopták el az alapanyagot

Le akarták filmezni egy drónnal Romániában, hogy hogyan épül a Craiova-Pitești autóút, de azt is sikerült megörökíteni, hogy hogyan lopják az egész családdal kivonuló polgárok az alapanyagokat – írja az Itthon.ma.

Az esetről több román hírportál is beszámolt, így az Adevărul liberális bulvárlap is. A felvételen látható, ahogy a helybéliek szekérrel lopják az alapanyagokat egy olyan szakaszon, ahol a jelek szerint semmiféle munka nem folyik.

A tolvajok, észlelvén, hogy lebuktak, igyekeznek eltakarni fejüket, majd a már a szekérre pakolt zsákmánnyal, gyorsan elhajtanak. Aligha hihető, hogy egyedi esetről lenne szó, ezt a román oldalakon és közösségi hálón hozzászóló felhasználók többsége is kétségbe vonja.

A helyi rendőrség igyekezett közleményben leszögezni, hogy hozzájuk semmiféle panasz nem érkezett ezidáig, azonban a felvételeket látva kiküldték a kollégákat, hogy a dolog végére járjanak.

(Forrás és fotók: itthon.ma)

Kapcsolódó híreink

Nagycsütörtökön az utolsó vacsorára emlékeznek a keresztények

Dunai Tibor

Az Egyesült Államokban rekordot döntött az új fertőzések száma

Dunai Tibor

Két éve jogerősen elítélték az MSZP-s álmentőst, kuruzslás miatt

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben