11.9 C
Budapest
2022. szeptember 27., kedd
Magyar Jelen
Hírek

Az időjárás sem ijesztette el a homorúdi nemzeti családi nap résztvevőit (KÉPEK)

Tegnap tartották Homorúd történetének első nemzeti családi napját, amelyet nagy várakozás övezett, sajnos a viharos időjárás némileg bizonytalanná tette a programokat, de így is sikerült megszervezni, a szervezőknek volt mindenre megoldásuk.

A nap legnagyobb érdeklődésre számot tartó eseménye Toroczkai László szereplése volt, a Mi Hazánk elnökét a párt munkaügyi kabinetjének elnöke, Lantos János kérdezte. Utánuk következett Novák Előd és Szabadi István, a párt országgyűlési képviselőinek beszélgetése, itt Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke volt a házigazda. A résztvevőknek nagyon tetszettek a zenei programok is, a gyermekek pedig élvezték a számukra kialakított helyeket. Hamarosan videós beszámolóval jelentkezünk!

További híreink

Szekszárdi gyerekgyilkos: Jól főznek a börtönben

Avar Álmos

“A Hableány tragédiánál azért irányított a TEK, mert a katasztrófavédelem alkalmatlan”

szilardkrebsik

Hetekig magára hagyta élelem nélkül a kikötött kutyáját

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben