7.1 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Az ördög ügyvédje: Polt, kapj el, ha tudsz!

Közben hangfelvételek kerültek elő Póczik tízmilliójáról…

A Borkai-botrányt kiváltó, Az ördög ügyvédje néven futó Facebook-oldal reagált a Magyar Nemzet információira, miszerint hamis vád és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért hamarosan meggyanúsíthatják azokat a személyeket, akik közzétették a kompromittáló felvételeket a volt győri polgármesterről.

Az ördög ügyvédje a posztban egy halom kérdést felsorolt:

Tényleg az a fontos, ki vagyok én?
Vagy inkább az, honnét és mennyit loptak Borkai, Rákosfalvy és a győri polip tagjai?
Vagy továbbá az, honnét volt pénzük örömlányokra, jachtozásra, sportautókra, óriási birtokra, éttermekre, repülőkre, Maldív-szigeteki utazásokra, balatoni luxusnyaralókra?
Vagy esetleg az, hogy összejátszottak-e az Audi egyes vezetőivel a telekbiznisz érdekében, vagy hogy ellopták-e a parkolóházat?
Vagy például nem az fontos, hogy elvégeztek-e drogtesztet?

Szerinte a válasz az, hogy a Fidesz-csicska Polt Péter ügyészsége valamiért mindig rosszul dönt ezekben a kérdésekben. A hatóságok a fideszes bűnözőket védik, és nem Benneteket szolgálnak! Polt, kapj el, ha tudsz!

Közben az RTL Klub Híradójának birtokába jutott több hangfelvétel, amit titokban rögzítettek, készítőjük szerint a Borkai Zsoltról készült intim fotókról beszél Póczik József.

A volt válogatott labdarúgó a rendőrség gyanúja szerint 10 millió forintot kért Rákosfalvy Zoltántól a fotókért cserébe. A hangfelvételeken többször elhangzik a 10 milliós összeg.

A hangfelvételeket Puska Péter készítette, aki győri focista volt korábban és most is Rákosfalvy Zoltánnak dolgozik.

Az RTL Klub megkereste Puskát, és bár nyilatkozni nem akart, azt mondta, hogy idén augusztusban többször is megkereste telefonon Póczik József. A telefonhívásokat ő rögzítette.

Az egyik felvételen ez a párbeszéd hangzik el Puska és állítólag Póczik között:
– Jó, és mi a pénz, amit kér érte?

– Hát az a tízes, amit beszéltünk.

– Tízmillió, jó. És a fényképeken kívül előjött, hogy van egy pár perces videó is.

– Igen, igen, azt is mondta, de hát, figyelj ide, jobb minél előbb rendezni vele, mert tudom, hogy milyen labilis a faszi. Én őt ismerem, de találkozni nem. Én is csak ilyen közvetítőn keresztül vagyok vele.

A másikon pedig ez:
– Akivel te kapcsolatban vagy, abban megbízol 100 százalékig.

– Így van. Az ugyanannyi, mintha én mondanám a Zolinak, hogy ebből több nem létezik semmi, nem lesz, hogy holnapután megint a faszom tudja kinek adtak ebből valami lóvét vagy kinek nem. Itt más olyan nem létezik, hogy valaki ebből pénzt akarna kérni még legközelebb.

– Vagy te, van ez a közvetítő, akiben 100 százalékig megbízol és az tartja kézben ezt a csávót, akinél vannak a felvételek.

– Igen, így pontosan, pontosan. Annyit mondott, hogy hétfő két óra, döntsék el, hogy mit akar, mit nem, ehhez viszont halvány fingom nincs.

– Egy a lényeg, neki kell a tízmillió hétfőn kettőig, ha nem kapja meg akkor te is kiestél.

– Hogy mit csinál vele, én azt nem tudom.

(24.hu)

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben