14.1 C
Budapest
2022. szeptember 25., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldBűnügyHírek

Az ügyészség indítványozta a szexuális erőszakkal gyanúsított nigériai férfi letartóztatását

férfi nem akart fizetni a szexuális szolgáltatásért, hanem rátámadt a sértettre; a Fővárosi Főügyészség indítványt tett a  nyomozási bírónál a szexuális erőszakkal megalapozottan gyanúsított, 22 éves nigériai férfi letartóztatása érdekében.

A megalapozott gyanú szerint a 22 éves nigériai férfi 2020. április 11-én a délutáni órákban szexuális szolgáltatást kívánt igénybe venni egy nőtől, azonban nem volt hajlandó előre kifizetni a szolgáltatás ellenértékét. Amikor a sértett távozásra szólította fel, a férfi rátámadt fojtogatta és szexuálisan is bántalmazta. A rendőrség a bűncselekményt követően néhány órán belül elfogta és gyanúsítottként hallgatta ki a férfit szexuális erőszak bűntette miatt, majd előterjesztést tett a letartóztatására.

A Fővárosi Főügyészség álláspontja szerint a gyanúsított jelenléte az eljárásban és a bizonyítás zavartalansága csak a legsúlyosabb kényszerintézkedéssel biztosítható, ezért indítványt tett a gyanúsított letartóztatása iránt.

A Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája a kényszerintézkedések tárgyában a holnapi napon dönt.

Az üggyel kapcsolatos, videót is tartalmazó rendőrségi közlemény itt érhető el.

forrás: Fővárosi Főügyészség

További híreink

Toroczkai László: Mi ugyanazok maradunk, akik voltunk

Gabay Dorka

Időközi választások: A baloldal haláltusája, a Mi Hazánk előretörése

Irányi Dániel

Embercsempész karambolozott az M0-ás lehajtónál

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben