13 C
Budapest
2022. szeptember 26., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Bács megye sem hagyja magát- tovább szélesedik a harmadik út

A Mi Hazánk egyedüli pártként indít mind a 106 választókerületben önálló jelöltet az ellenzéki pártok közül. 

A nemzeti párt október 23-án az összes jelöltjét a színpadra állította az ikonikus Corvin közben.

A Mi Hazánk az ország legnagyobb megyéjében is folyamatosan erősödik, feljlődik. A Fidesz kezében lévő megyei és városi médiumok szisztematikus elhallgatása ellenére a Mi Hazánk már korábban hírt adott arról, hogy Bács-Kiskun megye mind a 6 választókerületében megvan a párt jelöltje, a kampánycsapatok felálltak. 2021 különösen sikeres év, hiszen Kecskemét után most Kiskunmajsán is állandó képviseletet, irodát nyitott a radikális, nemzeti közösség.

“Átadtuk a Mi Hazánk kiskunmajsai irodáját: ebben a választókörzetben Balde Gyula (a képen jobbra) indul mozgalmunk képviselőjelöltjeként a jövő évi országgyűlési választáson.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot, hiszen az mára a politikusbűnözés melegágya, és ennek eltörlése nélkül nem lehet elszámoltatásról sem beszélni. Jelöltjeink vállalják, hogy semmilyen esetben nem bújnak mentelmi joguk mögé, továbbá semmilyen esetben senki javára nem lépnek vissza, kitartanak programjuk képviselete mellett. Írásban nyilatkozott mindegyikük arról is, hogy nem folytattak semmilyen ügynöki, állambiztonsági tevékenységet a kommunista rendszerben, és nincs eltitkolt kettős állampolgárságuk sem”

emlékeztetett Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.

További híreink

Éjfélkor hatályba léptek a beutazási korlátozások Szerbiában

Varga Lilla

Bűnösnek vallotta magát a halálkamion sofőrje

Dunai Tibor

“A horvátországi magyaroknak soha rosszabb évük ne legyen”

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben