15.5 C
Budapest
2022. május 28., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt Kultúra

“Bal sors, akit régen tép” – Varga Viktor adta elő a Himnuszt

Varga Viktor a magyar könnyűzenei kútmérgezés egyik fő letéteményese gondolt egyet és néger stílusú frizurájával, állig érő fülbevalóban, tarzanokat megszégyenítve felállt egy sziklára és elénekelte nemzeti imádságunkat, a Himnuszt.

“A magyar nép zivataros századaiból… Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkben!” 

-írja Varga Viktor.

Bár kétségtelen, hogy a Himnusznak és Petőfinek a nemzeti gondolat újjászületésében hatalmas szerepe volt, de furcsa, hogy Varga Viktor Petőfire nem Petőfi Sándor valamelyik költeményével emlékezik. Mindezektől függetlenül is sejthető, hogy a lánglelkű forradalmárnak nem ez lenne a legnagyobb problémája Varga Viktorral.

Reflektor – Varga Viktor igazi vérszívó | RTL

Varga Viktor.png

Persze Varga Viktornak nem ez az egyetlen furcsasága. Az ünnepelt senki korábban azzal is bekerült a hírekbe, hogy tonhallal szokott fogat mosni, nemrég pedig a fenekén elhelyezett csillámtetoválást tette közhírré.

A Fidesz közeli TV2 ünnepelt sztárja legújabb ízléstelenkedését saját Youtube-csatornájára is feltöltötte, de néhány óra múlva valamiért törölte a hozzászólási lehetőséget.

Bal sors, akit régen tép.

További híreink

Drog, géppisztoly, lőszer: ezt találta a rendőrség a miskolci autókereskedőnél

Szabó Norbert

A francia identitáriusból lett szerb államtitkárnak nincs problémája a magyarokkal

Kemény János

Bedrogozva, jogosítvány nélkül száguldozott, autókat tört, de már szabadlábon van

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen