0.9 C
Budapest
2020. november 29., vasárnap
Magyar Jelen
Vélemény

Balliberálisék máris fasizmust és homofóbiát kiálltanak

Nem sok idő kellett ahhoz, hogy balliberális politikusok, az ilyenkor megszokott panelkommunikációval – azaz fasiztázva és homofóbiát kiáltva – felháborodjanak azon, hogy tegnap este pár szurkoló a véleménynyilvánítás szabadságával élve levette a ferencvárosi városházára kitűzött szivárványos zászlót. Az LMBTQ stb emberek előtt tisztelegve egyébként a napokban több fővárosi kerület, sőt Budapest Városháza homlokzatára is kikerült a „szerelem szabadságának” lobogója.

Karácsony Gergely főpolgármester, aki megválasztása előtti kampányában rendre azt ígérte, a budapestiekkel együtt kívánja vezetni a várost, ezért majd mindenben ki is kéri az ott élők véleményét, minden bizonnyal megfeledkezett erről, mikor kilógatta a szivárványos zászlót a városháza ablakán.

Szombatra virradó éjszaka pár Fradi szurkoló- egyet nem értve Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármesterének döntésével- leszedte a zászlót, gyakorlatilag Karácsony Gergely szavait követve, miszerint: „Abban hiszünk, hogy legyen Budapest az előjogok városa helyett a jogok városa, ahol mindenki szabadon állhat ki véleménye, világképe, identitása mellett”.

A kettős mérce természetesen jól működik a balliberális oldalon, így a szabad véleménynyilvánítás jegyében Takács Krisztián, a Momentum ferencvárosi képviselője közösségi oldalán ítélte el a szurkolók tettét. Mint írta, mikor megtudta, hogy „egy Aryan Greens (Árja Zöldek) nevű fasiszta szurkolói csoport leszaggatta a zászlót és fel is gyújtották”, és kirakták saját „jelképüket” ő azonnal rohant a hivatalhoz és leszedte „a huligánok” által kirakott zászlót. – Ferencvárosban ilyen gyalázatos, homofób tettnek nincs helye – írta Takács az elfogadás jegyében.

Az Országgyűlésben a DK sorait erősítő liberális Bősz Anett is megszólalt az „ügyben”, ő a NER-t hozta fel kommunikációs panelként. – Nem gondoltam volna, hogy a NER-ben keletkezett apró demokrata szigetek és a kulturált, jogállami hozzáállás már az első napokban ilyen támadást szenved el. Fradi-szurkolók lehettek az elkövetők. A zászlót megtaposták és felgyújtották. Mérhetetlen barbárság. Sajnos a kormánypártok hozzáállása jelentősen hozzájárult, hogy az efféle gyűlöletet főáramba lehessen emelni. Úgy tesznek, mintha nem lenne szélsőséges cselekedet az ilyesmi. De. Az – írta a Facebook-on Bősz Anett.

A balliberális, mindenkit elfogadó politikusoknak ajánljuk figyelmébe a főpolgármester szavait, mely szerint „Budapest városa büszke minden olyan polgárára, aki él a szabadságával és kiáll saját közösségéért. Hiszen aki ezt vállalja, az nem csak saját közösségéért teszi, hanem minden közösségért. Egy elfogadó város ugyanis minden közösségnek jó”.

Karácsony Gergelynek pedig a fentiek tükrében azt javasoljuk, a székely zászlót tűzze ki a szivárványos helyett.

elemi.hu – fotó: Karácsony Gergely FB oldala

Kapcsolódó híreink

Jakab Péter emberei felszámolták a közbiztonság egyik pillérét

Kiss Albert

Posztglobális világ vagy neoglobalizmus?

Joó György

A Disney újabb homoszexuális családdal rukkolt elő

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben